Facebook-sida.

Hej kära läsare! Jag har nu skapat en Facebook-sida vid namn Latsbrah. Denna sida kommer uppdateras med lite mer bilder och diverse medan bloggen fortfarande kommer vara min "seriösare" plattform. 

 

Som ni säkert vet så uppskattar jag det otroligt mycket om ni går in och supportar sidan. Detta är av två anledningar: Först och främst är det kul att folk gillar det man gör och till och med kanske blir inspirerade. För det andra så kommer mina möjligheter till sponsring och diverse äventyr (representationer, tävlingar utomlands, etc) bli mycket större, detta då sponsorer ofta går på hur många followers man har på Facebook samt Youtube. Så om ni gillar det jag gör, gå jättegärna in även på Youtube och subscriba och gilla mina videos. Det kanske inte verkar som en stor grej men det värmer ordentligt när man får uppskattning. Vill även passa på att ge ett stort jävla tack till alla som stöttat mig hittils! 

 

I övrigt kommer jag att bulka i några veckor till för att sedan inleda The Deff of Glory vilken jag har stora förhoppningar på. Till sommaren är det god-mode som gäller, inget annat är aktuellt, bestämde mig direkt efter tävlingen i December att inte vila en enda dag från detta mål. 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0