Förberedelser inför Decembercupen!

 
Poserar för fullt, här ovan med Rob Harris (vinnare av Lucia förra året -90 kg i Bodybuilding!
I övrigt siktar jag på 2 promenader a 45 minuter per dag (alternativt 1 längre promenad). Kör internsivare pass. Fortsätter succesivt att dra ner på kaloriintaget. 
 
Till er som frågat angående vilket schema jag kör! Just nu kör jag ett temporärt schema, kommer att bygga ihop ett vettigare och intensivare schema i December!
 
Angående sumomarklyft: Känns det bättre i ryggen av det så är det bara att köra på! Det kommer att ta mer på benen och eventuellt lite mindre på ryggen. Men om man känner att man har energi kvar i ryggen (fileerna/ländryggen) finns ju alltid stående rodd som är en utmärkt övning! Vidare har sumomarklyften de flesta av vanliga marklyfts goda attribut: Nämligen att du tar i med så pass mycket muskler! Slutsats: Kör på med sumomark om det känns skönare, är en utmärkt övning!
 
Nu blir det till att pumpa bröst med Martin the beast Bengtsson!

Kommentarer
Postat av: Lou

Kul att du satsar mot scenen. Desto fler som ställer upp desto bättre PR!
Måste dock påpeka att du är rejält mjuk för att vara så nära slutskedet. Är spliten i hamsen och julgranen inne ännu?

2012-11-14 @ 15:01:07
Postat av: Mackan

Ställer upp ren vilket betyder att jag omöjligen kan komma in lika hård som är brukligt. Målet är inte att till varje pris vinna, utan att visa att man kan uppnå en bra fysik med hjälp av vilja och disciplin.

Tror nog spliten i hamstringesen kommer synas bättre med färg på (är väldigt blek nu :) ). Julgranen behövs det slipas lite mer på men syns relativt bra, ska försöka slänga upp en ryggbild :)!

2012-11-14 @ 15:21:58
Postat av: Mike

Brutalt, Mackan. Tycker formen börjar bli riktigt bra inför tävlingen! Kör hårt!

2012-11-14 @ 19:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0