Två till kvargrecept!

Jag har i min väg mot den optimala sommarformen åkt på ett mindre bakslag då mitt immunförsvar till slut inte längre kunde motstå de enorma yttre påtryckningar som det uttsatts för, som sagt har många varit sjuka och man kan bara motså smittor så länge. Hur som helst så har deffen blivit uppskjuten i ca en vecka men under tiden har jag valt att göra mina kommande måltider så ätbara som möjligt. Vi som har tidigare erfarehet av kvarg vet att det inte är gott naturellt :) .Båda recepten är gjorda i min fina mixer.
1. Ett paket kvarg (500 g), fyll sedan det uttömda kvargpaketet med vatten som du häller i i mixern. Tillsätt därefter ca 30 g proteinpulver (ju starkare smak desto bättre).
Denna variant är inte lika elaborär och god som mitt tidigare recept men desto enklare att göra och dessutom skonsammare för plånboken. Den färdiga mixen kommer att ha en tjock men fortfarande drickbar konstistens. Jag har använt Fitness Gurus hasselnötsprotein som har en välidgt söt och stark smak, vilket passar utmärkt i detta syfte då vi vill neutralisera kvargens smak.
2. Detta har jag inte testat än men receptet är: 250 g kvarg (halvt paket) + vatten + kanel. Ska enligt säkra källor vara gott och drickbart.

/Mackan. För övrigt kommer jag inom en snar framtid gå igenom mitt deffupplägg, målsättningar, metod etc. Måste bara bli 110 % först.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blandar kvarg med proteinpulver och några droppar mjölk i en skål så blir det som yoghurt/efterrätt :)

2012-03-01 @ 19:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0