Tävlingsresume!

 
Även om det togs en del bilder så var det sjukt svårt att få till tydliga kort pga ljussättning mm. Därav kommer det inte komma upp särskilt många bilder från själva scenen. Kommer dock försöka lägga upp en video av min fria poseringsrutin senare. Kör nedan ett referat från tävlingen.
 
Torsdag: Sista deffdagen, åt jävligt lite och drack jävligt lite, formcheck på kvällen!

 
 
Fredag: Åkte ner rätt tidigt. Vägde in mig, wait for it, på 83 kg! Jag trodde inte mina ögon när jag tittade ner på vågen. Började deffa i mitten av Oktober på ca 97 kg. En hård deff med andra ord. Kommer skriva en mer sammanfattande artikel om deffen vid ett senare tillfälle. 
Efter invägningen fick jag mitt första lager färg.
 
Lördag: Drack i princip ingenting under hela dagen (förutom efter jag var klar). Åt dock väldigt mycket kakor och dylikt för att få tryck i musklerna. Den första tävlingen jag var anmäld till var classic bodybuilding +180 cm, vi började med de obligatoriska poseringarna, sedan gick vi av scenen och då fick jag veta att jag gått vidare till nästa steg. Nästa steg bestod i att köra en fri posering till musik. Detta var en stor fail för mig då min skiva tydligen var repig och jag hade ca en timme på mig att hitta takten till en ny låt. Needless to say så blev min prestation i denna gren lidande, kan dock påpeka att de andra deltagarna hade sjukt snygga egna rutiner. Efter detta moment var det posedown då alla mer eller mindre sprang längst fram på scenen och spände sig, var rätt kul faktiskt. Efter den var slut var det prisutdelning då jag fick denna:
 
 
Efter detta var klart var jag törstig och sliten som satan, kändes att jag hade lagt det mesta av krutet på den första tävlingen. Var dock tvungen att vänta på juniorklassen som drog igång senare. Hade jag hoppat över denna hade själva tävlingsdagen varit mer genomlidlig. Nedan är en bild från line-upen i juniorer +80 kg. Killen till höger kom tvåa i klassen, killen till vänster var ett riktigt monster kan jag tillägga, den estetiskt tilltalande Mackan i mitten (jag kom tyvärr inte med till final på denna tävling). 
 
 
 
 
Summering: Sjukt skönt att ha gjort det. Bestämde mig för ca 1,5 år sedan att jag skulle tävla inom någonting inom en rimlig framtid. Till en början visste jag inte ens om det skulle bli inom någon kampsport eller någonting gymrelaterat. Till slut bestämde jag mig i alla fall för bodybuilding. Målet har snarast varit att visa för mig själv och för alla som tränar rent att det går att gå upp på scen utan steroider. Bodybuilding är förmodligen ingenting jag kommer fortsätta tävla i utan detta var bara en utmaning jag satte för mig själv som jag nu äntligen är klar med (kommer skriva ett längre inlägg om detta senare).
 
Stort tack till alla som stöttat mig, givit komplimanger och varit bakom mig. Extra tack till min grova bror och min estetiska flickvän. 
 
Btw. Kommer skriva mer nu när jag har tid och energi :) Bulk fuck yeah!
 
Edit: Denna kom just upp på min newsfeed, lite bättre bildkvalle, samma killar till höger och vänster som den suddiga bilden ovan.
 

Kommentarer
Postat av: Simon

Tjena mackan! Asså shit vad sjukt att du är såpass stor och kan ställa dig på en scen efter så kort tid du tränat ändå!

Det måste kännas otroligt bra? Jag själv har tränat lika länge som dig, varit seriös nästan från början men du har så många mer kg muskelmassa än jag att det skulle ta många år till innan jag kan stå på någon scen och tävla!

Vad tror du det är som gör att du lyckats så bra?
Att du tränar hårt och har en seriös kost vet jag, men något du själv som gör att du sticker ut från mängden som du anser tagit sig dit du är idag? Eller har du bara begåvats med Guds Gener?

Du är en riktig förebild!
Mvh Simon

2012-12-03 @ 00:33:12
Postat av: Mackan

Tackar för orden, sjukt kul att höra! Skriver ett inlägg som svar imorrn ;)

2012-12-04 @ 16:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0