Dags att bulka

Under den långa och hårda dieten som la till grund för mitt scenframträdande i lördags började jag trösta mig med tanken på den brutala bulk som skulle följa. Jag har nu ett grymt tillfälle att lägga på mig kvalitetsmassa; lågt bf samt att motivationen är på topp plus att jag känner mig komfortabel i den kunskap jag stegvis ackumulerat de senaste åren. 

Målet: Att till den 1 Maj väga 100 kg med ca 15 % bf (alltså att inte överstiga siffran). I fredags på invägningen vägde jag till min stora förskräckelse in på 82,6 kg vilket är en siffra jag inte sett på flera år. Igår på gymmet vägde jag 92 kg vilket nästan uteslutande är vätska. 

Plan: Jag kommer fortsätta köra periodisk fasta. Jag kommer att ladda upp med en massa kolisar innan varje pass (har innan i princip bara kört direkt efter passet). Jag kommer att försöka köra varje muskel två dagar i veckan (en tung dag och en lätt). Jag kommer fortsätta köra rent eftersom mitt mål snarare är att inspirera än att till varje pris bli så stor som möjligt. 

Styrkemål: Som en klok gammal man en gång sa så är det gay att vara stor utan att vara stark. Med denna insikt så kommer jag att sikta på följande mål att uppfylla till 1 Maj. 

Mark: 260.

Chins: 10 med 50 kg i bältet.

Bröstpress: 10 med 65 kg-hantlarna.

Axelpress: 10 med 50 kg-hantlarna.

Knäböj: 180 med bra djup (under 90 grader dvs).
 
Det var de målen jag kommit på för tillfället, fler styrkemål dyker förmodligen upp! 
 
/Mackan
 

Kommentarer
Postat av: Nike från bulka

Hej! Jag har gjort en sida som handlar endast om att bulka, kolla gärna in den :) tips på vad du vill läsa mer om mottages gärna.
Med vänlig hälsning
Niklas

2013-09-11 @ 22:12:29
URL: http://www.bulka.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0