Tonfisksallad a la Mackan

Här kommer ett recept på en väldigt enkel tonfisksallad.



Ingridienser: Salladshuvesallad, tonfisk, oliver, majs, solroskärnor, olivolja, örtsalt. 

När jag lagar mat brukar jag höfta ganska frisk. Ovanstående uppsättning räckte (som antalet tallrikar skvallrar om) till två portioner. Notera att majs inte är det mest optimala livsmedlet, men får i denna sallad tjäna som smaksättare. 

Under vilodagar: Ha olivoljan i.

Under träningsdagar/Efter träning: Hoppa över oljan och ersätt med kolhydrater (ris, coscous etc). 



Viola! Inte världens godaste sallad, men nyttig och lätt att laga!

/Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0