Svar; Angående mig, motivation

"Håller med ovanstående, riktigt bra fysik! Jobbar du eller pluggar? Är så imponerad över att du orkar ha motivationen uppe att träna så mycket. Önskar att jag också hade det..."Tack så jättemycket för den trevliga kommentaren!
Jag studerar ekonomprogrammet i Uppsala där jag är inne på min fjärde termin. Eftersom livet som student är flexibelt finns det alltid tid att träna. 

Om somrarna jobbar jag och tränar på i samma utsträckning. 

Mackan rekommenderar: När jag jobbar (8-16) så drar jag direkt efter jobbet till gymmet. För det första har du någonting kul att se fram emot efter jobbet, för det andra är du förhoppningsvis relativt tom i magen, vilket (i alla fall för mig) är skönt då jag slipper håll och kan prestera allmänt bättre. Om du har ca en halvtimme till gymmet från jobbet kan det sista du gör på jobbet för dagen vara att ta ett äpple och en kopp kaffi (uttalas med finlandssvensk dialekt för stor komik) så är du pigg och glad när du anländer till gymmet. 


Motivation till att träna mycket: Just nu tränar jag 4 gånger i veckan, vilket de allra flesta hinner med under en vecka. Motivation är ibland överskattat i min mening. Så länge man får in en rutin där man har ett bra schema att köra efter kommer det inte bli några problem att kötta på. Förhoppningsvis :). 

/Mackan

Kommentarer
Postat av: Johan

Brace urself

The abs are coming

2012-04-07 @ 10:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0