Dagsformen!

 
Dagsformen på ca 97 kg. Träningen har aldrig gått bättre än nu. Motivationen ligger på topp och jag håller mig fri från skador. 
 
Dagens axelpass gick mestadels ut på att förbereda mig inför denna tävling:
 
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=151470073
 
Det går alltså ut på att göra en snygg OHP (over head press) /militärpress utan driv i benen. Alltså så att bara överkroppen jobbar. Tog 80 kg idag vilken jag är nöjd med. Bör nämnas att det inte är särskilt bra i sammanhanget. Speciellt inte i förhållande till mina nästan 100 kg i kroppsvikt. Tävlingen slutar den sista Mars, får jag upp 100 kg tills dess är jag otroligt nöjd (realisten i mig blir dock nöjd med 90 kg). 
 
I övrigt överväger jag att ställa upp i Tammerpokalen den 6 Juli då den sammanfaller väl med min sommardeff. Ser formen bra ut åker jag upp (till Timrå norr om Sundsvall) och kör om den inte gör det struntar jag i det. 
 
Annars försöker jag bulka på och träna så hårt jag kan.
 
För övrigt kommer jag köra några videologgar snart igen. Ett avsnitt är som sagt reserverat för en djupare kosttillskottsgenomgång, annars är jag öppen för förslag. 
 
/Mackan

Kommentarer
Postat av: Mike

Inspirerande tryck du hade i axlarna igår. Riktigt bra bild där jag tycker att dina ben kommer till sin rätt.

2013-02-07 @ 13:32:16
Postat av: Ante

lågrep respektive högrep på ben? mina ben vill inte växa alls. har kört 8-12 på dem. kan inte köra knäböj pga ryggskada heller.

2013-02-07 @ 20:48:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0