Angående promenader!

För det första vill jag bara klargöra att jag på intet vis tror att någon annan är mitt uppe i en deff för tillfället utan att ni snarare satsar på att bulka järnet så här på hösten. Anledningen till att jag deffar är att jag gör min första och förmodligen sista entré på classic bodybuildingscenen i December. 
Hur som helst har jag idag ett alldeles utmärkt deffartips kopplat till den o så viktiga promenader, eller powerwalken om man föredrar det lite coolare namnet.
 
 
Ljudbok!

Jag har nyligen börjat lyssna på ljudböcker under mina promenader och detta önskar jag att jag hade kommit på tidigare! Även om jag aldrig tyckt att mina "powerwalks" varit särskilt jobbiga har de nu förvandlats till någonting jag nästan ser fram emot. Just nu lyssnar jag på Winter King av Bernard Cornwell. Författaren är grym, tidsepoken är intressant (folkvandringstiden) och berättarrösten skön! Alltså, jag har en bra bok att se fram emot att lyssna på varje kväll (försöker köra en promenad per dag, efter middagen). 
 
1. Hitta en ljudbok som du tror intresserar dig.
 
2. Lyssna bara under promenaderna (då räcker den längre samt att ditt incitament för att genomföra promenaden ökar).
 
3. Notera var i ljudboken du var när du kommer tillbaka från promenaden (det är väldigt jobbigt att leta i filen efter där man slutade sist). Jag skriver helt enkelt upp vilken minut jag var på på min antecknings-app. 
 
 
/Mackan
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Varför går du efter middagen och inte på morgonen? Trodde att morgonpromenader skulle vara de mest effektiva..

2012-10-17 @ 08:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0