Skönt inlägg av kvinnlig bloggare om en tjockis.

Hittade precis följande otroligt roliga blogginlägg. 
 
http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=2272998
 
Där är länken till artikeln. 
 
 

Mackans analys: Jag håller helt och hållet med skribenten. Att denna kvinna som tränat sedan 1999(!) nöjt ler är för mig helt befängt. 13 år är obeskrivligt lång tid. Att inte hinna ens hinna bli normalviktig under denna tid är otroligt jävla mycket underkänt. 
 
Att hon får vara reklampelare för SATS innebär följande: SATS för dålig PR (ja, det finns dålig pr), bodypump och cycling får dåligt rykte (tjockisar som tränar det?). Sist men inte minst även: Hur fan i helvete kan SATS välja att premiera ett fetto som uppenbarligen inte ens sköter sin kost genom att låta henne vara med i reklamen. Varför inte välja någon som faktiskt lagt ner den tid och energi som krävs för att vara i riktigt bra form istället? Blir lite som en omvänd pomperipossaskatt fast med prestationer istället för pengar där du får uppmärksamhet för att du inte sköter dig istället för att du uppvisar en enorm disciplin och vilja. 
 
Missförstå mig rätt; Jag applåderar hennes beslut att gå till gymmet. Jag tycker däremot att SATS är respektlösa mot dem som går de extra stegen kring träningen. Att träna är inte jobbigt, att sköta sin kost året runt, varje dag, är jobbigt. Vidare tycker jag att man på allvar bör nogrannt utvärdera sin träningsplan om man ser ut sådär efter 13 år. 
 
Jag ligger på ett kraftigt kaloriunderskott och är arg och stör mig på det mesta. Om du, Josephine, läser detta så ger jag dig fram till Maj nästa år för att säga in your face till mig genom att visa upp en riktigt skarp fysik.
 
 
/Mackan

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hej Mackan,

För det första, grym fysik du sitter inne på.
För det andra, jag håller helt med dig angående detta ovanför. 13 år och "inte bättre" resultat, då får man ta sig en funderare.

Får man fråga (vilket säkert har frågats flera gånger) vilket schema/upplägg du tränar efter just nu?

2012-11-08 @ 17:48:15
Postat av: Fia

Håller verkligen med. Jättekul att hon gillar bodypump men uppenbarligen inte tillräckligt...

2012-11-08 @ 18:33:30
Postat av: Johan

Tycker det är lite oklart i rubriken om det är hennes uppenbara överskott av bullar och godis hon pratar om eller något annat...

2012-11-08 @ 20:53:54
Postat av: William

Hon kanske vägde fyra ton när hon började? Då skulle det vara ett rätt okej resultat.. ;)

2012-11-08 @ 21:07:18
Postat av: Mike

Haha, håller med dig Mack! Underhållande läsning måste jag delge, både ditt inlägg och orginalinlägget du refererar till

2012-11-09 @ 09:59:13
Postat av: Robin

Hon kanske vill se ut så där? Har du någonsin tänkt på att folk kanske inte vill se ut så som du gör eller de kvinnor du anser vara attraktiva? Hon kanske tränar av andra anledningar än vad du och föregående skribenter gör. Jag tror inte att SATS endast hade bilder av denna kvinna i sin reklamkampanj utan av olika typer av personer, män/kvinnor, olika åldrar, storlekar and so on så att alla ska känna sig välkomna till deras träningsanläggning. Tycker att detta var ett korkat inlägg av dig.

2012-12-15 @ 20:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0