Svar angående kommentar på tjockisinlägget.

"Hon kanske vill se ut så där? Har du någonsin tänkt på att folk kanske inte vill se ut så som du gör eller de kvinnor du anser vara attraktiva? Hon kanske tränar av andra anledningar än vad du och föregående skribenter gör. Jag tror inte att SATS endast hade bilder av denna kvinna i sin reklamkampanj utan av olika typer av personer, män/kvinnor, olika åldrar, storlekar and so on så att alla ska känna sig välkomna till deras träningsanläggning. Tycker att detta var ett korkat inlägg av dig."
 
 
Tjena Robin! Kul att du säger din åsikt. Jag gillar, till skillnad från vissa andra (tänker främst på gammelmedia) olika åsikter!
 
Först och främst var inlägget jag skrev en arg deff-rant. När man ligger på ett ohyggligt kaloriunderskott och man vet att det är ett antal veckor kvar tills man får äta som vanligt igen är inte humöret alltid på topp! Detta är självklart ingen anledning att smutskasta andra eller att bete sig illa. Dock var jag tydlig i mitt inlägg med att kritiken gick till SATS och inte var direkt riktad mot knubbisen på bilden. 
 
Angående din kommentar har jag mycket svårt att tro att någon vill se ut som hon gör (nu menar jag kroppsmässigt). Jag tror heller inte att alla män vill se ut som mig eller att alla kvinnor vill se ut som body-fitnesstjejerna. Däremot är jag övertygad om att de allra flesta skulle vilja ha mindre fett och mer muskler på kroppen. Att säga att man inte vill se ut på ett visst vis (som råkar vara ett bättre, mer muskulöst och definierat vis) är enligt mig fegt och blott en ursäkt för att man inte orkar träna. Jag är övertygad om att kvinnan på affischen gärna skulle ha 10 kg mindre fett på kroppen och jag applåderar hennes insats för att förverkliga detta mål. Jag tycker dock att hon sköter det på ett otroligt dåligt sätt vilket gör henne till en dålig inspirationskälla till andra som vill träna för att se bättre ut. 
Vidare är det utan tvekan SATS mening att få alla att känna sig välkomna på deras anläggningar. Det är trots allt nyårslöftena som drar in pengarna ;). 
 
Slutligen håller jag inte med dig om att det var ett korkat inlägg. Jag tycker det var ett skönt och roligt inlägg så här i efterhand, men tack för din åsikt. 
 
 
/Mackan
 

Kommentarer
Postat av: Torsten

Kan inte annat än hålla med allt du säger! Välskrivet och -motiverat svar!

2012-12-19 @ 20:01:05
Postat av: Mike

Haha, knubbisen på bilden...

2012-12-20 @ 21:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0